II CURSA EN MARXA CONTRA EL CÀNCER A GAVÀ
Inscripcions no actives

Dades bàsiques

  • Quan: Diumenge, 16 d’octubre de 2022 a les 10:00
  • Lloc: Estadi Municipal La Bóbila. Passatge d'Elisenda de Montcada, 4
  • Població: Gavà
  • Província: Barcelona
  • Dates d'inscripció: Del 14/9/2022 a les 10:00 al 15/10/2022 a les 14:00

Tarifes

Dies
Hores
Minuts
Segons

Documentació

RECORREGUT

Contacte

Associació Contra el Càncer a Barcelona
T: +34 932002099

Més informació

Vine a gaudir a Gavà de la II Cursa "En Marxa Contra el Càncer"

La II Cursa Solidària contra el Càncer a Gavà tindrà lloc el diumenge 16 d'octubre de 2022, organitzada per l'Associació Contra el Càncer a Gavà. El recorregut serà de 5 km amb una durada màxima d'una hora i mitja, es pot participar corrent o caminant (adjuntem recorregut). Amb la vostra inscripció gaudireu d'un dia d'esport i col·laborareu amb la lluita contra el càncer. Amb el preu d'inscripció rebreu una samarreta, el dorsal i esmorzar.

Es lliuraran premis de categoria femenina i masculina.

La recollida de dorsals i samarreta serà els dies 14 i 15 d'octubre a l'Intersport de Gavà en el Centre Comercial Barnasud en horari de 10 a 21h.

Ven a disfrutar en Gavá de la II Carrera "En Marcha Contra el Cáncer"

La II Carrera Solidària contra el Càncer en Gavá se realizará el domingo 16 de octubre de 2022, organizada por la Asociación Contra el Cáncer de Gavá. El recorrido será de 5 km con una duración máxima de hora y media, se puede participar corriendo o caminando (adjuntamos recorrido). Con vuestra inscripción gozaréis de un día de deporte y colaboraréis en la lucha contra el cáncer. Con el precio de la inscripción recibiréis una camiseta, el dorsal y desayuno.

Se entregarán premios de categoría femenina y masculina.

La recogida de dorsales y camisetas se realizará los días 14 y 15 de octubre en el Intersport de Gavá en el Centro Comercial Barnasud en horario de 10 a 21h.