II MARXA CASTELLBELL I EL VILAR CONTRA EL CÀNCER
Inscripcions no actives

Dades bàsiques

  • Quan: Diumenge, 11 de setembre de 2022 a les 8:30
  • Lloc: Carrer de la Sala de Sant Cristòfol
  • Població: Castellbell i el Vilar
  • Província: Barcelona
  • Dates d'inscripció: Del 1/8/2022 a les 9:00 al 10/9/2022 a les 23:30

Tarifes

Dies
Hores
Minuts
Segons

Contacte

Associació Contra el Càncer a Barcelona
T: +34 932002099

Més informació

 Vine a gaudir de Castellbell i el Vilar en marxa contra el càncer, II Marxa i Caminada. 

El pròxim 11 de setembre de 2022 celebrem la II Marxa i Caminada contra el càncer organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Castellbell i el Vilar i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.
La sortida serà a les 8:30 h al carrer de la Sala de Sant Cristòfol. El recorregut és de 7 km per la Ruta del Romànic Montserratí i ho podràs realitzar corrent o caminant. 

Amb la vostra inscripció gaudireu d’un matí d’esport a l’aire lliure, samarreta tècnica  i col·laborareu en la lluita contra el càncer. 

La recollida de samarretes  es farà a l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar situat al carrer Joaquim Borràs núm. 40 des del 5 fins al 9 de setembre de 8:00 h a 14:30 h. Cal presentar el justificant d’inscripció.

 Ven a disfrutar de Castellbell i el Vilar en marcha contra el cáncer, II Marcha y Caminata. 

El próximo 11 de septiembre de 2022 celebramos la II Marcha y Caminata contra el cáncer organizada por la Asociación Contra el Cáncer en Castellbell y el Vilar y el Ayuntamiento de Castellbell y el Vilar. La salida será a las 8:30 h en la Calle de la Sala de San Cristóbal. El recorrido es de 7 km por la Ruta del Románico Montserratí y lo podrás realizar corriendo o andando.

Con vuestra inscripción disfrutaréis de una mañana de deporte al aire libre, camiseta técnica y colaboraréis con la lucha contra el cáncer.

La recogida de camisetas se hará en el Ayuntamiento de Castellell y el Vilar situado en la calle Joaquin Borrás num. 40 desde el 5 hasta el 9 de septiembre de de 8:00 h a 14:30 h. Hay que presentar el justificante de inscripción.