Lleida en Marxa Contra el Càncer 2023

Lleida en Marxa Contra el Càncer 2023

Inscripcions no actives

Dades bàsiques

  • Quan: Diumenge, 8 d’octubre de 2023 a les 10:00
  • Lloc: Teatre de La Llotja. Avinguda de Tortosa, 6, 25005 Lleida, España
  • Població: Lleida
  • Província: Lleida
  • Dates d'inscripció: Del 29/8/2023 a les 10:15 al 6/10/2023 a les 14:00

Tarifes

Dies
Hores
Minuts
Segons

Documentació

Reglament Lleida En Marxa 23

Contacte

Associació contra el càncer a Lleida
T: +34 973238148

Més informació

Diumenge 8 d'Octubre de 2023 a la llotja de Lleida farem la marxa 100% solidaria on tots els diners aniran integres per l'Associació Contra el Càncer a Lleida.

NOVETATS:

Farem dues distancies una senzilla de 5km i qui vulgui caminar una mica més la de 10 km.

Sortirem de la plaça del teatre de la llotja 


RECORREGUTS:

MIRAR AQUÍ RECORREGUT 5KM
El circuit de 5km serà a nar fins a la mitjana per avinguda pearson on sortirem pel camí de Granyena on anirem cap a les comportes del riu i d'allà al pont de pardinyes i cap al teatre de la llotja. 

MIRAR AQUÍ RECORREGUT 10KM
El circuit de 10km serà a nar fins a la mitjana per avinguda pearson on sortirem pel camí de Granyena on anirem cap a les comportes del riu anirem pel riu dins a la universitat on sortirem per anar al carrer Pere de cabrera amb guillem de beziers direcció al Punt eco serà km 5 aproximadament, on allà tindreu un petit avituallament de fruita, seguidament tornarem cap al riu i si no hi ha risc d'inundació passarem el riu per la passarel·la i tornarem per l'altre costat del riu fins a la llotja. 


INSCRIPCIONS:

Preus: Adult: 12€ / Infantil: gratuït (de 0 a 12anys)

Tots els diners vam a l'Associació Contra el Càncer a Lleida. Així que no admetem devolucions ja que es un donatiu.

 Online: A partir del dia 29 d'agost e fins el dia 6 d'octubre a les 14 hores.

Presencials a l’Associació (Carrer Pallars, 25):

A partir del 25 de Setembre fins el dia 7 d'octubre. De 10 a 13:30h. I també els dimarts i dijous de 16 a 18h. (dissabte fins les 13 hores).

Presencials durant la fira de Lleida: Durant els dies de la fira a l'stand de l'Associació. Del dia 28 de setembre a l'1 d'octubre.

Presencials al Decathlon: El 6 d’octubre estarem al Decathlon, realitzant inscripcions presencials i entrega de Welcome Pack en horari de 16h a 20h. 

Presencials el dia de la caminada a la llotja: De 8:45 a 9:45 hores.


HORARI:

Entrega del welcome pack del marxador:

- Dissabte, 7 d’octubre a la Seu de l'Associació de 10:30 a 13.30 i de 16:30 a 19.30 i el Diumenge 8 d'Octubre al teatre de la llotja de 8:45 a 9:45

10:00 sortida de la distància de 10km track marxa 10km  

10:00 sortida de la distància de 5km track marxa 5km  


Hi haurà un avituallament a mig recorregut al punt eco de líquid a la distància de 10km

A l'arribar hi haurà avituallament per tots/es els marxadors/es.

A la bossa del marxador/a trobareu:

  • Una samarreta que tindreu la talla assegurada els inscrits fins el dia 20 de setembre. Podeu veure les talles aquí:

talles.jpg

i moltes més sorpreses

DEVOLUCIÓ:

Tots els diners vam a l'Associació Contra el Càncer a Lleida. Així que no admetem devolucions ja que es un donatiu. Si per causes alienes a la organització es tingues que cancel·lar la marxa tampoc es faria el retorn dels diners però si que es donaria el welcome pack.

IMATGE:

El marxador/a autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa. Igual que les imatges de les curses infantils.

SALUT:

El marxador/a a l'omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva. És responsabilitat del propi marxador/a fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

DADES PERSONALS:

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de XT SPORT EVENTS, NIF: 47678911A. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.


Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.


Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a xtsportevents@gmail.com 

Patrocinadors